25 June, 2017
Pui pe pat de legume
Comments : 1 Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 1 h 15 min.
- Pentru : 6-8 portii
Este o reteta usoara , preparata intr-un singur vas si foarte gustoasa…
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :
- 1.700 kg pulpe superioare de pui ( aprox.7-8 bucati)
- 500 g cartofi
- 150 g masline
- 400 g dovlecei
- 2 ardei grasi
- 200 g rosii cherry
- 1 lg. boia dulce
- 1 lg.cimbru
- crengute de rozmarin
- 2 Lg. sos de rodie
- sare si piper
Avem nevoie de o tava pentru cuptor pe care o vom unge cu ulei de masline . Pregatim apoi legumele , ardeii , cartofii si dovleceii ii spalam si ii taiem cuburi , rosiile jumatati .
Asezam in tava legumele , le asezonam cu miroseniile , adaugam apoi rosiile si maslinele fara samburi sau de care preferati.
Carnea o condimentam cu sare si piper si o asezam in tava peste legume .
Stopim cu putin ulei de masline si adaugam sosul de rodie . Introducem tava la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru aproximativ 1 h sau pana carnea si legumele sunt suficient facute .
Dupa ce preparatul este gata , decoram cu rozmarin verde .
Pofta buna si gatiti cu pasiune !
One thought on : Pui pe pat de legume
Gustoși!!!!!!