Home / Mancaruri / Pui pe pat de legume
25 June, 2017

Pui pe pat de legume

Comments : 1 Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen

  •   Timp de preparare : 1 h 15 min.
  •    Pentru : 6-8 portii

Este o reteta usoara , preparata intr-un singur vas si foarte gustoasa…

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • 1.700 kg pulpe superioare de pui ( aprox.7-8 bucati)
  • 500 g cartofi
  • 150 g masline
  • 400 g dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 200 g rosii cherry
  • 1 lg. boia dulce
  • 1 lg.cimbru
  • crengute de rozmarin
  • 2 Lg. sos de rodie
  • sare si piper

Avem nevoie de o tava pentru cuptor pe care o vom unge cu ulei de masline . Pregatim apoi legumele , ardeii , cartofii si dovleceii ii spalam si ii taiem cuburi , rosiile jumatati .

Asezam in tava legumele , le asezonam cu miroseniile , adaugam apoi rosiile si maslinele fara samburi sau de care preferati.

Carnea o condimentam cu sare si piper si o asezam in tava peste legume .

Stopim cu putin ulei de masline si adaugam  sosul de rodie . Introducem tava la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru aproximativ 1 h sau pana carnea si legumele sunt suficient facute .

Dupa ce preparatul este gata , decoram cu rozmarin verde .

Pofta buna si gatiti cu pasiune !

1 COMMENT

One thought on : Pui pe pat de legume

  • cris
    June 25, 2017 at 9:33 am

    Gustoși!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *