11 November, 2018
Chec pufos cu fulgi de ciocolată

Un delicios chec pufos și asezonat cu ciocolată! Fin și cu un gust deosebit este un desert ideal!
Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 8 ouă
- 8 lg zahăr
- 5 lg ulei
- 8 lg faina
- vanilie
- fulgi de ciocolată
- pt.decor zmeură proaspătă și ciocolată
Separam ouăle… albușurile le spumăm cu zahărul . Adăugăm apoi gălbenușurile pe cere le-am amestecat cu vanilia și uleiul. Incorporam faina cernuta si fulgii de ciocolată. Ungem cu ulei sau tapetam cu hârtie o tava de copt și turnam aluatul.
Coacem aprox.30 min la cuptorul încălzit la 180 grade.
După coacere, lăsăm checul sa se răcească și îl decoram cu ciocolată topita și zmeură .
Pofta bună și gătiți cu pasiune !