11 November, 2018
Chec pufos cu fulgi de ciocolată
Posted in : Deserturi on by : Flory Kitchen
Un delicios chec pufos și asezonat cu ciocolată! Fin și cu un gust deosebit este un desert ideal!
Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 8 ouă
- 8 lg zahăr
- 5 lg ulei
- 8 lg faina
- vanilie
- fulgi de ciocolată
- pt.decor zmeură proaspătă și ciocolată
Separam ouăle… albușurile le spumăm cu zahărul . Adăugăm apoi gălbenușurile pe cere le-am amestecat cu vanilia și uleiul. Incorporam faina cernuta si fulgii de ciocolată. Ungem cu ulei sau tapetam cu hârtie o tava de copt și turnam aluatul.
Coacem aprox.30 min la cuptorul încălzit la 180 grade.
După coacere, lăsăm checul sa se răcească și îl decoram cu ciocolată topita și zmeură .
Pofta bună și gătiți cu pasiune !