Home / Fripturi / Cotlete de porc cu piersici și rozmarin
23 August, 2020

Cotlete de porc cu piersici și rozmarin

Posted in : Fripturi on by : Flory Kitchen

Simplu și rafinat…poate puțin sofisticat, dar foarte delicios! Un preparat demn de o cină în familie sau sa va impresionați niște oaspeți sosiți pe neașteptate…!

Să prezentăm ingredientele și modul de preparare :

  • 4 cotlete de porc fără os
  • 6-8 jumătăți piersici (din conservă)
  • 100 ml vin rose
  • o crenguța rozmarin
  • sare și piper după gust
  • mix condimente pt.porc
  • ulei

Intr-o tigaie încăpătoare adaugăm puțin ulei…. Asezonam carnea cu sare, piper și condimente și o rumenim frumos pe ambele părți cât să-i dam culoare. Apoi adaugăm piersicile, frunzulițe de rozmarin și inabusim totul cu vin rose. Lasam apoi câteva minute sa se odihnească și putem servi!

Poftă bună și gătiți cu pasiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *