23 August, 2020
Cotlete de porc cu piersici și rozmarin
Posted in : Fripturi on by : Flory Kitchen
Simplu și rafinat…poate puțin sofisticat, dar foarte delicios! Un preparat demn de o cină în familie sau sa va impresionați niște oaspeți sosiți pe neașteptate…!
Să prezentăm ingredientele și modul de preparare :
- 4 cotlete de porc fără os
- 6-8 jumătăți piersici (din conservă)
- 100 ml vin rose
- o crenguța rozmarin
- sare și piper după gust
- mix condimente pt.porc
- ulei
Intr-o tigaie încăpătoare adaugăm puțin ulei…. Asezonam carnea cu sare, piper și condimente și o rumenim frumos pe ambele părți cât să-i dam culoare. Apoi adaugăm piersicile, frunzulițe de rozmarin și inabusim totul cu vin rose. Lasam apoi câteva minute sa se odihnească și putem servi!
Poftă bună și gătiți cu pasiune!