Home / Aperitive / Fondue de brânză cu pui și legume
19 June, 2020

Fondue de brânză cu pui și legume

Posted in : Aperitive on by : Flory Kitchen

Fondue… Un preparat minunat și delicios bun sa adune prieteni în jurul mesei!

Servit elegant sau din contră ne protocolar, fondue-ul rămâne un mod deosebit de a manca din același vas!

Să prezentăm ingredientele și modul de preparare :

  • 150 g cașcaval razuit
  • 150 g emmentaler razuit
  • 150 ml vin alb
  • 50 g bacon
  • sare și piper după gust
  • nucșoară măcinată
  • 1kg pui
  • roșii cherry și ardei la alegere
  • sparanghel
  • ciuperci
  • crutoane

Condimentam puiul și îl dam la cuptorul încins la 250 grade.

Pentru fondue adaugăm într-un vas cele doua tipuri de branzeturi, vinul și asezonam după gust. Încălzim totul la foc mic amestecând pana avem o consistență cremoasa și fluidă totuși. Călim baconul tăiat mărunt, apoi ciupercile. Transferam apoi totul în vasul special de fondue și alăturăm puiul și legumele după preferință!

Poftă bună și gătiți cu pasiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *