Home / Deserturi / Biscuiți linzer cu zmeura
15 December, 2019

Biscuiți linzer cu zmeura

Posted in : Deserturi, Retete de craciun on by : Flory Kitchen

Biscuiții lintzer nu au nevoie de nicio prezentare…gust special cu aroma de poveste! Fragezi, aromati și foarte foarte gustoși! Fie ca ii pregătiți de Crăciun sau oricând va este dor de acel gust special rămân niște biscuiți perfecți!

Să prezentăm ingredientele și modul de preparare :

  • 230 g unt moale
  • 2 ouă
  • 125 g zahăr
  • 120 g faina de migdale
  • 380 g făină albă
  • 2 lg praf de copt
  • 1 zahar vanilat bourbone
  • 1 lg cardamon măcinat
  • Un praf de sare
  • gem de zmeură sau de care preferați

Într-un bol amestecam ingredientele uscate adică fainurile, praful de copt, zaharul vanilat și cardamonul. Separat în alt bol mixam untul cu zaharul, după care adaugăm treptat câte un ou mixând în continuare. Apoi adaugăm amestecul de faina și omogenizam. Aluatul rezultat îl împărțim în jumătate și îl infoliem punându-l la rece cam o oră.

Întindem fiecare bucata de aluat în foaie potrivit de groasă și il decupam cu o forma pentru biscuiți. Așezăm biscuiții în tava cu hârtie de copt și coacem la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 10 min. Ii lăsăm la răcit și ii asamblam după dorința!

Poftă bună și gătiți cu pasiune!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *