Home / Aperitive / Rosii umplute cu ricotta
25 June, 2017

Rosii umplute cu ricotta

Comments : 2 Posted in : Aperitive on by : Flory Kitchen

  •   Timp de preparare : 30 min.
  •    Pentru : 6 persoane

Aceste rosii sunt un aperitiv usor ,  de vara si nu numai , racoritor si simplu de preparat…

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • 12 rosii
  • 500 g ricotta
  • 1 leg.patrunjel sau marar
  • frunze de busuioc
  • 2 Lg . ulei de masline
  • sare si piper

Dupa ce spalam rosiile , le taiem capacelul si scoatem pulpa cu ajutorul unei lingurite . Intr-un castron amestecam ricotta cu uleiul de masline , sare , piper si verdeata taiata fin.

Umplem rosiile cu acest amestec , le asezam frumos capacelul si decoram cu frunze de busuioc .

Pofta buna si gatiti cu pasiune !

2s COMMENTS

2 thoughts on : Rosii umplute cu ricotta

  • cris
    June 25, 2017 at 11:56 am

    O gustare perfecta pt anotimpul călduros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *