25 June, 2017
Rosii umplute cu ricotta
Comments : 2 Posted in : Aperitive on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 30 min.
- Pentru : 6 persoane
Aceste rosii sunt un aperitiv usor , de vara si nu numai , racoritor si simplu de preparat…
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :
- 12 rosii
- 500 g ricotta
- 1 leg.patrunjel sau marar
- frunze de busuioc
- 2 Lg . ulei de masline
- sare si piper
Dupa ce spalam rosiile , le taiem capacelul si scoatem pulpa cu ajutorul unei lingurite . Intr-un castron amestecam ricotta cu uleiul de masline , sare , piper si verdeata taiata fin.
Umplem rosiile cu acest amestec , le asezam frumos capacelul si decoram cu frunze de busuioc .
Pofta buna si gatiti cu pasiune !
2 thoughts on : Rosii umplute cu ricotta
O gustare perfecta pt anotimpul călduros.
Mmmm…ce bine arata!