Home / Deserturi / Brioșe cu mure
5 March, 2018

Brioșe cu mure

Posted in : Deserturi on by : Flory Kitchen

Un desert deosebit de fin și aromat! Poate fi decorat în ton cu orice eveniment și poate deveni cu succes un cadou dulce nemaipomenit!

Să prezentam ingredientele și modul de preparare :

  • 300 g faina cu agent de creștere
  • 4 oua
  • 200 g zahăr
  • 150 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • mure
  • esenta de vanilie

Iar pt. Frosting

200 g ciocolata alba

200 ml frișcă

Ciocolata mărunțită o topim la foc mic împreună cu frișca, iar apoi o dam la rece câteva ore.

Pentru aluatul brioșelor vom adaugă într-un bol încăpător toate ingredientele…respectiv faina, oua întregi, uleiul, zaharul și laptele. Mixam bine și repartizam aluatul în formele de copt, în fiecare adaugam câte o mura și coacem la cuptorul preincalzit aproximativ 30 min.

După ce s-au răcit le decoram cu crema obținută după mixare .

 

Pofta bună și gătiți cu pasiune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *