5 March, 2018
Brioșe cu mure
Posted in : Deserturi on by : Flory Kitchen
Un desert deosebit de fin și aromat! Poate fi decorat în ton cu orice eveniment și poate deveni cu succes un cadou dulce nemaipomenit!
Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 300 g faina cu agent de creștere
- 4 oua
- 200 g zahăr
- 150 ml lapte
- 250 ml ulei
- mure
- esenta de vanilie
Iar pt. Frosting
200 g ciocolata alba
200 ml frișcă
Ciocolata mărunțită o topim la foc mic împreună cu frișca, iar apoi o dam la rece câteva ore.
Pentru aluatul brioșelor vom adaugă într-un bol încăpător toate ingredientele…respectiv faina, oua întregi, uleiul, zaharul și laptele. Mixam bine și repartizam aluatul în formele de copt, în fiecare adaugam câte o mura și coacem la cuptorul preincalzit aproximativ 30 min.
După ce s-au răcit le decoram cu crema obținută după mixare .
Pofta bună și gătiți cu pasiune !