Home / Deserturi / Crema de zahar ars / creme brulle
9 March, 2018

Crema de zahar ars / creme brulle

Posted in : Deserturi on by : Flory Kitchen

Un desert franțuzesc foarte îndrăgit!

Sa prezentam ingredientele și modul de preparare :

  • 1 l lapte
  • 10 oua
  • 250 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat de bourbone
  • 250 g zahar pt.caramel

Mixam ouăle împreună cu zaharul ,adaugam laptele și zaharul vanilat. Separat topim cele 250 g zahar sa obtinem caramelul cu care vom glazura formele de copt .. Eu am ales sa coc individual crema dar, puteți și într-o singura forma.

După ce am îmbrăcat bine pereții formelor cu caramel, turnam compoziția. Într-o tava, asezam formele noastre și adaugam apa rece cât sa cuprindă formele pe jumătate și introducem tava la cuptor. Coacem în jur de 30-40 min pana când crema este bine închegată.

Pofta bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *