Home / Aperitive / Drob de miel
18 April, 2020

Drob de miel

Posted in : Aperitive, Rețete de Paște on by : Flory Kitchen

Drobul rămâne un preparat tradițional îndrăgit de familia mea și nelipsit de pe masa de Paște! Fie de miel sau de pui, este gustos și plin de arome minunate….

Să prezentăm ingredientele și modul de preparare :

  • 800 g organe de miel
  • 6 ouă
  • 2 leg.patrunjel
  • 2 – 3 leg ceapă verde
  • 5 oua de prepeliță fierte
  • sare
  • piper

Spălăm bine organele și le punem la fiert în apa rece. După ce au fiert, le tăiem în cubulețe, le amestecam cu pătrunjel și ceapa verde tăiate mărunt. Asezonam cu sare și piper după gust și adaugăm ouăle.

Amestecam bine totul și adaugăm jumătate din compoziție într-o tava căptușita cu hârtie de copt. Așezăm frumos și ouala fierte de prepeliță sau oua de găină….dupa preferință și adaugăm și restul de compoziție. Presa bine și dam la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 1 h sau pana este bine făcut.

Poftă bună și spor la gătit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *