28 July, 2019
Prăjitura cu caise
Posted in : Prajituri/ Torturi on by : Flory Kitchen
Un desert de sezon, simplu și delicios!
Să prezentăm ingredientele și modul de preparare :
- 8 ouă (de țară dacă e posibil)
- 8 LG zahar
- 8 LG ulei din semințe de struguri
- 8 LG făină
- vanilie
- 8-10 caise
Separam ouăle și mixam albușul spumă cu zahărul. Apoi gălbenușul îl amestecam cu vanilia și uleiul și îl incorporam în spuma de albuș.
Cernem făina și amestecam bine totul. Desfacem în jumătăți caisele spălate și uscate.
Într-o tava așezăm hârtie de copt și turnam aluatul peste care așezăm caisele după preferință. Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 de grade. După ce s-a răcit, pudram prajitura cu zahar!
Poftă bună și gătiți cu pasiune!