26 March, 2019
Croissante cu spanac și ricotta
Posted in : Aperitive, Paine/Patiserie on by : Flory Kitchen
O gustare potrivită în orice moment al zilei Gustoasa și simplu de pregătit va puteți bucura împreună cu prietenii de prospețimea ei!
Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 250 g ricotta
- 100 g spanac baby
- 400 g aluat foietaj
- 50 g unt
- ulei de masline
- sare
- piper
- nucșoară
- 1 ou pt.uns
Tragem puțin la tigaie spanacul în unt și ulei de măsline. Îl asezonam și îl lăsăm la răcit. Intindem aluatul și îl porționam în triunghiuri de mărimea dorită . Amestecam într-un bol ricotta și spanacul și potrivim gustul.
Pe fiecare bucata de aluat adaugam cu o lingura compoziție de spanac și brânza și rulam dând forma unui croissant .
Le asezam pe o planeta de copt, le ungem cu ou bătut și le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 min.
Poftă bună și gătiți cu pasiune !