24 September, 2018
Feta marinata
Posted in : Aperitive on by : Flory Kitchen Tags: Brânză, mirodenii, verdețuri
Un mod ideal de a marina brânza! Rezultatul va fi unul pe măsură …gustos,rafinat și foarte aromat.
Puteți folosi brânza marinata astfel în salate sau ca atare alături de alte ingrediente ce alcătuiesc un aperitiv. Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 400 g brânză feta
- o lg boabe mustar
- o lg.boabe piper mozaic
- 1 ardei iute verde
- 5 chilli uscati
- câteva cuișoare….optional
- 100 g măsline
- coaja de lămâie
- oregano, busuioc, rozmarin proapat
- ulei de măsline virgin
- ulei din semințe de struguri…. Ambele pentru marinat, aprox 400 ml din fiecare
Pregatim doua borcane în care adaugam boabe mustar, piper, chilli, după care vine rândul măslinelor și brânza pe care o tăiem cubulețe. Toate ingredientele le adăugăm alternativ după preferință . La final turnam uleiul, închidem borcanele pe care le ținem la loc răcoros 3-4 zile după care ne putem bucura de rezultat!
Poftă bună și gătiți cu pasiune !