Home / Mancaruri / Tocăniță de ardei și roșii
23 April, 2018

Tocăniță de ardei și roșii

Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen

Un preparat ușor, gustos și sănătos din legume proaspete cu savoarea verii! Să prezentam ingredientele și modul de preparare :

  • 1 kg piept de pui
  • o ceapă
  • 9 ardei mari de culori diferite
  • o tija țelină apio
  • 3 cutii a 400 g roșii în sos tomat
  • o leg pătrunjel
  • sare, ulei de masline
  • Cimbru și oregano
  • condiment pentru pui
  • 100 g măsline – opțional

Pieptul de pui tăiat fâșii mai groase.. Il condimentam și îl rumenim ușor,dupa care îl scoatem și îl lăsăm deoparte…

Curatam și spălăm legumele, tăiem ceapa Julien, ardeii la fel și țelină. Într-o cratita cu puțin ulei sotam ceapa cu un praf de sare, după care adaugam ardeii și țelină. Fierbem înăbușit cam 10 min, apoi adaugam roșiile din conservă, asezonam cu sare și ierburi aromatice și mai gătim 3-4 min. Spre final adaugam carnea de pui, pătrunjelul și măslinele.

Pofta bună și gătiți cu pasiune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *