31 December, 2017
Snitele de pui cu sos de mustar

Timp de preparare : 50 min
Aceste snitele sunt usor de pregatit si foarte gustoase ! Pot fi un aperitiv rece sau cald alaturi de o salata sau orice garnitura doriti !
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :
- 800 g piept de pui
Pentru panada avem nevoie de :
- 300 ml lapte
- 3 oua
- sare
- faina de grau sau orez aprox. 1 cana
- condimente de pui
- sos worcester- optional
Taiem pieptul de pui in fasiilate de 1-2 cm si il condimentam . Apoi ne ocupam de panada… intr-un bol adaugam ouale intregi , sarea si laptele si amestecam bine….dupa adaugam putin sos worcester si incepem sa adaugam faina pe rand sa nu obtinem cocoloase . Trebuie sa obtinem un aluat putin mai gros fata de cel de clatite …
Incingem o tigaie in care adaugam ulei si fiecare fasie de piep o trecem prin aluat si o asezam in uleiul incins …
Prajim snitelele si le scoatem pe un prosop absorbant ….
Putem servi cu o garnitura sau o salata sau cu sosulpe care vi-l propun …
Pentru sos :
- 4 linguri maioneza
- 2-3 linguri mustar frantuzes cu boabe
- zeama unei lamai
Amestecam ingredientele mai sus mentionate cu un tel si punem sosul intr-un bol alaturi de snitele !
Pofta buna si gatiti cu pasiune !