Home / Fripturi / Rulada de curcan cu ierburi aromatice
30 December, 2017

Rulada de curcan cu ierburi aromatice

Posted in : Fripturi on by : Flory Kitchen

  •    Timp de preparare :1 h
  •    Pentru : 6 pers.

O friptura festiva  , foarte deliciasa si aspectoasa tocmai buna de a fi prezenta pe masa de sarbatori si nu numai !

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • 700 g piept de curcan
  • 6 felii cascaval
  • 400 g ciuperci -o conserva de 400 g
  • 100 g unt
  • 100 ml vin alb demisec
  • 2 lg.mustar de dijon
  • rozmarin si salvie proaspete
  • condiment pentru carne
  • sare
  • ata de bucatarie

Pregatim pieptul de curcan si il asezonam cu sare si condimente , apoi il ungem cu mustar si asezam feliile de cascaval apoi adaugam ciupercile taiate . Punem si frunzulite de rozmarin si incepem sa rulam rulada si respectiv sa o legam cu ata de bucatarie .

Intr-o tigaie adaugam untul si putin ulei si frunzelde salvie si rozmarin sa aromatizam untul , apoi asezam rulada si o rumenim usor pe toate partile , dupa care adaugam vinul si lasam sa se gateasca la foc mic intorcand din cand in cand . mai adaugam lichid daca este necesar ….toata operatiune dureaza aprox. 35/45 min pana ce carnea este bine facuta .

Pofta buna si gatiti cu pasiune !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *