30 December, 2017
Rulada de curcan cu ierburi aromatice
Posted in : Fripturi on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare :1 h
- Pentru : 6 pers.
O friptura festiva , foarte deliciasa si aspectoasa tocmai buna de a fi prezenta pe masa de sarbatori si nu numai !
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :
- 700 g piept de curcan
- 6 felii cascaval
- 400 g ciuperci -o conserva de 400 g
- 100 g unt
- 100 ml vin alb demisec
- 2 lg.mustar de dijon
- rozmarin si salvie proaspete
- condiment pentru carne
- sare
- ata de bucatarie
Pregatim pieptul de curcan si il asezonam cu sare si condimente , apoi il ungem cu mustar si asezam feliile de cascaval apoi adaugam ciupercile taiate . Punem si frunzulite de rozmarin si incepem sa rulam rulada si respectiv sa o legam cu ata de bucatarie .
Intr-o tigaie adaugam untul si putin ulei si frunzelde salvie si rozmarin sa aromatizam untul , apoi asezam rulada si o rumenim usor pe toate partile , dupa care adaugam vinul si lasam sa se gateasca la foc mic intorcand din cand in cand . mai adaugam lichid daca este necesar ….toata operatiune dureaza aprox. 35/45 min pana ce carnea este bine facuta .
Pofta buna si gatiti cu pasiune !