13 November, 2017
Ardei umpluti cu carne

Timp de preparare : 1 h
Pentru : 8 persoane
O reteta des intalnita si un preparat foarte cunoscut , destul de rapid , simplu si gustos potrivit in orice sezon…
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :
- 1 kg carne tocata
- 11 ardei grasi + 7 ardei kapia
- 150 ml suc rosii
- 150 g orez
- 1 lg.pasta tomata
- o ceapa
- 1 ou
- patrunjel verde
- oregano
- cimbru
- sare si piper
Incepem prin a pregati ardeii , le vom indeparta cotorul si ii spalam . Apoi taiem ceapa marunt si pregatim compozitia …peste carnea tocata adaugam condimentele , pasta tomata, sosul de rosii , ceapa , orezul si patrunjelul verde taiat fin . Amestecam bine ingredientele , asezonam gustul si umplem ardeii . Dupa , ii asezam intr-o cratita , mai adaugam sos de rosii , boabe de piper si crengute de cimbru verde si completam cu apa . Fierbem ardeii aproximativ 30 min si ii putem servi cu iaurt sau smantana dupa preferinta .
Va doresc pofta buna si nu uitati , gatiti cu pasiune !