Home / Mancaruri / Ficatei de pui la tigaie
3 October, 2017

Ficatei de pui la tigaie

Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen

  •   Timp de preparare : 30 min
  •   Pentru : 4 pers.

Un preparat usor si gustos care sper sa va placa si sa il incercati si voi..

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • 500 g ficatei de pui
  • 50 g unt
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mai intai spalam ficateii si ii curatam de pielite , eventual ii lasam 10 min.in lapte pt.a dispare gustul de amar , apoi ii clatim sub jet de apa rece si ii lasam la scurs .Intr-o tigaie adaugam untul si uleiul de masline dupa care punem si ficateii … Asezonam cu sare si piper , acoperim cu un capac si lasam sa se gateasca 5-10 min .amestecand din cand in cand si adaugand cate putina apa pentru a se gati inabusit .

In maxim 20 min ficateii sunt gata !

Eu am ales sa ii servesc pe un pat de mamaliguta, dar ii puteti servi ca atare sau cu orice alata garnitura preferati !

Va doresc pofta buna si nu uitati , gatiti cu pasiune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *