13 August, 2017
Ciuperci cu cascaval
Comments : 1 Posted in : Aperitive on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 40 min.
- Pentru : 6-8 persoane
O reteta simpla si foarte usor de preparat , un aperitiv excelent in orice anotimp .
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :
- 1 kg ciuperci champinion
- 250 g cascaval razuit
- felii de rosii cherry
- sare
- piper
- cimbru
- ulei de masline
Curatam ciupercile si le indepartam piciorusul . Razuim cascavalul si taiem rosioarele felii .
Intr-o tava asezam ciupercile , stropim cu putin ulei de masline si le asezonam cu sare si piper . In fiecare palarie de ciuperca adaugam cascaval razuit si o felie de rosie , adaugam cimbru verde si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aprox.30 min pana ce ciupercutele sunt bine facute .
Pofta buna si gatiti cu pasiune !
One thought on : Ciuperci cu cascaval
Ușor,delicios și trebuie să încercăm sigur vom fi incantati de ce va ieși.