3 July, 2017
Pui cu legume la crock-pot
Comments : 1 Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 4-5 ore
- Pentru : 6 persoane
Este o reteta usoara , bogata in vitamine si poate fi un fel pricipal excelent in post daca excludem carnea nelipsita din farfuriile noastre sau o mancare de legume cu pui excelenta plina de miresme ademenitoare…Aceaste minunata oala pastreaza nutrientii si vitaminele ingredientelor oferindu-ne un gust desavarsit iar legumele se gatesc pastrandu-si forma spre deosebire de prepararea lor clasica in tigaie..De cand am aceasta oala o folosesc cu placere si este vizibila calitatea preparatelor . Imi doresc s-o incercati si voi !
Sa prezentam ingredientele :
- 500 g cartofi
- 500 g piept de pui
- 2 cartofi dulci medii
- 1 dovlecel
- 2 zuchinni
- o tija telina
- 2 ardei grasi diverse culori
- 250 g rosii cherry sau obisnuite
- 150 g mazare congelata
- 100 g masline negre sau verzi cum preferati
- 200 ml pasata de rosii
- 200 ml apa
- 1 lingura capere
- cimbru , rozmarin
- sare si piper
- ulei de masline
Mai intai taiem pieptul de pui in fasii , il condimentam cu sare si piper , apoi il tragem la tigaie in putin unt sau ulei…Dupa il lasam deoparte si ne ocupam de celelalte ingrediente , le curatam si le taiem dupa caz…
In vasul crock-pot-ului adugam ulei de masline si legumele alternativ…cartofii taiati cuburi, ardeii si dovleceii la fel ,rosiile jumatati sau intregi , telina apio , mazarea , caperele si maslinele . Apoi adaugam pasata de rosii , 200 ml apa si asezonam cu sare si piper . Deasupra punem pieptul de pui pe care inainte il tragem putin la tigaie , rozmarinul si cimbrul apoi punem capacul si pornim crock-pot-ul la treapta hight timp de 4-5 ore pana legumele sunt bine facute .
Gatiti cu pasiune !
One thought on : Pui cu legume la crock-pot
Așa da legume.