9 June, 2017
Stroganoff de porc
Comments : 1 Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 45 min.
- Pentru 4 /6 persoane
O reteta foarte gustoasa pe care merita sa o incercati in anotimpul rece sau de ce nu oricand aveti pofta de ceva satios si gustos !
Pe cat de laborios ii suna numele , pe atat de simplu si la indemana de preparat…va invit sa incercam impreuna si cu siguranta gustul bogat va va cucerii !
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare…
- 700 g carne porc special feliata pt. stroganoff sau pulpa de porc
- 2 linguri faina de orez sau de grau
- 2 linguri sos worcester
- 500 ml supa de legume sau pui
- o ceapa
- 1 borcan de ciuperci marinate (cca.400 g)
- 100 g unt
- 200 ml smantana 32% grasime
- 2 linguri mustar cu boabe
- 1 lingura mustar clasic
- 2-3 linguri pasta de tomate
- 1 lingura boia dulce
- sare si piper
Mai intai pregatim carnea si o trecem prin faina , apoi intr-o tigaie incapatoare si neaderenta adaugam untul si putin ulei de masline si incalzim tigaia .
Adaugam carnea in tigaie si o rumenim usor , dupa care punem si ceapa marunt tocata , sosul worcester si gatim impreuna . Apoi adaugam ciupercile scurse si supa . Lasam pe foc pana ce carnea este facuta .
Dupa care adugam smantana , pasta de tomate , mustarul si boiaua asezonam cu sare si piper si mai lasam sa se gatesca 10 min. La final adaugam patrunjel prospat tocat si putem servi alaturi de orice garnitura dorim .
Pofta buna si Gatiti cu pasiune!
One thought on : Stroganoff de porc
În fiecare zi mă surprinzi plăcut.Am să încerc și eu această rețetă ca multe din cele postate.