Home / Retete provencale / Ragout de vitel cu masline
27 May, 2017

Ragout de vitel cu masline

Comments : 2 Posted in : Retete provencale on by : Flory Kitchen

Timp de preparare : cca 1 ora

Pentru : 4 persoane

Retetele frantuzesti o adevarate incantare ….arome si gusturi fabuloase . Retete care uimesc prin simplitate si gust desavarsit….

Pai sa nu mai stam pe ganduri si sa trecem la actiune.

Sa prezentam ingredientele ……

  • 150 g seminte pin
  • 1 kg muschi de vitel
  • 80 g unt
  • 3 crengute salvie
  • 3 foi de dafin
  • 5 linguri ulei vegetal
  • 50 g bulion
  • 200 g masline negre fara samburi si masline naturale
  • 150 ml vin rosu
  • sare si piper

Sa ne apucam de gatit…

Intr-o tigaie fara grasime prajim usor semintele de pin apoi le lasam  deoparte .

Spalam salvia si  ii rupem frunzulitele . Carnea de vitel o stergem tamponand usor cu un prosop si o taiem cuburi .

Incingem uleiul intr-o cratita si untul dupa care adaugam carnea si o rumenim pe toate partile . Adaugam apoi bulionul si inabusim , asezonam cu sare si piper , adaugam vinul , salvia taiata marunt si acoperim vasul .

Lasam sa se gateasca pana carnea este frageda , dupa care adaugam maslinele si semintele de pin .

Simplu , rapid si savuros !

Pofta buna si Gatiti cu pasiune !

2s COMMENTS

2 thoughts on : Ragout de vitel cu masline

  • cris
    May 27, 2017 at 8:24 pm

    Draga mea excepțional.Am să gătesc rețetă cu siguranță.

Leave a Reply to cris Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *