27 May, 2017
Ragout de vitel cu masline
Comments : 2 Posted in : Retete provencale on by : Flory Kitchen
Timp de preparare : cca 1 ora
Pentru : 4 persoane
Retetele frantuzesti o adevarate incantare ….arome si gusturi fabuloase . Retete care uimesc prin simplitate si gust desavarsit….
Pai sa nu mai stam pe ganduri si sa trecem la actiune.
Sa prezentam ingredientele ……
- 150 g seminte pin
- 1 kg muschi de vitel
- 80 g unt
- 3 crengute salvie
- 3 foi de dafin
- 5 linguri ulei vegetal
- 50 g bulion
- 200 g masline negre fara samburi si masline naturale
- 150 ml vin rosu
- sare si piper
Sa ne apucam de gatit…
Intr-o tigaie fara grasime prajim usor semintele de pin apoi le lasam deoparte .
Spalam salvia si ii rupem frunzulitele . Carnea de vitel o stergem tamponand usor cu un prosop si o taiem cuburi .
Incingem uleiul intr-o cratita si untul dupa care adaugam carnea si o rumenim pe toate partile . Adaugam apoi bulionul si inabusim , asezonam cu sare si piper , adaugam vinul , salvia taiata marunt si acoperim vasul .
Lasam sa se gateasca pana carnea este frageda , dupa care adaugam maslinele si semintele de pin .
Simplu , rapid si savuros !
Pofta buna si Gatiti cu pasiune !
2 thoughts on : Ragout de vitel cu masline
Draga mea excepțional.Am să gătesc rețetă cu siguranță.
Mmmm,ce bine arata!