29 May, 2018
Aripioare picante
Posted in : Fripturi on by : Flory Kitchen
Cui nu-i plac aripioarele…..? !! Sunt delicate, ușor de pregătit, iar când sunt fragede, aromate și învăluite de o crusta delicioasă…ce poate fi potrivit!?
Așa că, sa le pregătim împreună!
Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 1 kg aripioare de pui
- o lg condiment pt pui
- sare
- 2-3 lg sos worchester
- 5 lg melasa de rodie sau sos barbeque
- sos tabasco după gust
- ulei de masline
Asezam aripioarele într-un bol încăpător și le asezonat cu sare și condiment, adaugam sosurile, uleiul de măsline si amestecam bine în asa fel încât sa îmbrăcăm aripioarele în emulsia aromată.
Pe o tava cu hârtie de copt, repartiza aripioarele, mai adaugam ulei sau sos după preferință și le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade pana devin rumene.
Le putem servi cu sos de brânză, o salata sau orice alta garnitura dorim.
Poftă bună și gătiți cu pasiune!