13 October, 2018
Salată cu avocado și miez din boabe de cacao
Posted in : Aperitive, Salate on by : Flory Kitchen
Bobul de cacao…un super aliment, un produs 100% natural cu proprietăți curative multiple datorită vitaminelor și antioxidanților de care dispune acest bob minunat!
Pentru ca atunci când spunem cacao…. sau miez de cacao… ne gândim inevitabil la ciocolată sau la dulciuri, vreau sa va ofer și alte preparate în care putem folosiți cu succes miezul de cacao! Asa că să prezentam ingredientele retetei noastre:
- frunze de valeriana
- 2 nectarine
- 1/2 avocado
- zeama de lămâie
- 50 g brânză feta
- miez de nuca
- 1 lg miez de cacao
- sare
- ulei de nuca
Adaugam valeriana într-un bol încăpător, tăiem felii nectarinele și avocado,dupa care le asezonat cu sare, zeama de lămâie și ulei. Se alătură distracției din bol și brânza feta tăiată cubulețe și miezul de nucă. Apoi urmează desigur ingredientul magic…o lg cu miez de cacao pe care îl presarăm peste restul ingredientelor.
Putem servi salata ca și o gustare alături de pâine crocanta sau alături de orice alt preparat doriți…
Pofta bună și gătiți cu pasiune!