14 July, 2018
Prăjitură cu pere
Posted in : Deserturi, Prajituri/ Torturi on by : Flory Kitchen
O prăjitură foarte aromată și ușor de preparat! Perele se imbina foarte bine cu ciocolata oferind un desert extrem de gustos!
Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 6 ouă
- 1 cana zahăr
- 1 1/2 făină
- 6 lg ulei
- vanilie
- 2 lg cacao
- 6-8 pere
- 1 praf de copt
Intr-un bol mixam ouăle întregi cu zaharul pana obtinem o compoziție spumoasa și aerata. Adăugăm apoi vanilia și uleiul, după care incorporam faina cernuta împreună cu cacao și praful de copt.
Tapetam o forma de copt de 21 cm cu hârtie de copt . Tăiem coditele perelor și îndreptăm baza. Le asezam în tava și turnam peste ele aluatul. Coacem cca. 40 min la 180 grade.
După ce se răcorește, o putem glazura cu ciocolata și presăra cu fistic mărunțit. Dacă nu o puteți servi simplu pudrata cu zahar!
Poftă bună și gătiți cu pasiune !