27 March, 2018
Salată boeuf
Posted in : Aperitive, Salate on by : Flory Kitchen
Un aperitiv bine cunoscut și foarte sățios!
Să prezentam ingredientele și modul de preparare :
- 800 g cartofi
- 2 pastarnaci
- 4 morcovi
- 1 piept de pui
- 200 g mazăre din conservă – optional
- 7-8 castraveți din otet
- gogoșari din oțet – după preferință
- 4 lg muștar
- 200 g maioneză
- sare și piper
Punem la fiert legumele curățate și spălate, împreună cu pieptul de pui, în apa cu sare. Spumăm și fierbem totul. După, lăsăm legumele să se răcească și le tăiem cubulețe . La fel procedam cu gogoșarii și castraveții, pe care ii scurgem de surplusul de lichid. Carnea o tăiem deasemeni, iar mazărea o scurgem și o clătim. Amestecam toate ingredientele, condimentam cu sare și piper, muștar și maioneza.
Servim după preferință salata în porții individuale sau o montam pe un platou!
Pofta bună și gătiți cu pasiune !