8 July, 2017
Minestrone
Comments : 1 Posted in : Supe/ciorbe on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 45 min.
- 8 portii
Aceasta supa cu specific italian exceleaza prin simplitate si gust bogat de legume…in italiana numele ei se traduce prin supa lunga … Abunda de prospetimea si bogatia legumelor , poate fi usor adaptata oricarui gust…
Eu ales sa servesc minestrone intr-un dovleac , voi puteti servi dupa plac sau poate aveti o alta metoda mai originala…
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :
- o ceapa
- 3 morcovi
- 2 tije telina apio
- 1 zuchinni
- 2 ardei grasi diverse culori
- 4 cartofi
- 1/4 varza chinezeasca
- 3 lg.orez
- 50 g fulgi de parmezan
- patrunjel verde
- 200 g rosii cuburi
- sare si piper
- ulei de masline
- frunze oregano proaspat
Intr-o oala punem ulei de masline si calim legumele taiate, adica ceapa , morcovii , telina, cartofii , dovlecelul, cu un praf de sare . Adaugam apoi 2 l de apa sau supa si lasam sa fiarba . Cand legumele sunt fierte bine adaugam varza taiata potrivit de marunt , rosiile si asezonam gustul, mai adaugam apa daca consideram necesar . La final adaugam patrunjelul , parmezanul si oregano verde .
Pofta buna !
One thought on : Minestrone
A fost delicioasa