Home / Mancaruri / Pui cu legume
9 June, 2017

Pui cu legume

Comments : 1 Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen

  •   Timp de preparare : 35 min
  • Pentru : 6 persoane

O mancare usoara , de vara si nu numai , pe care o pregatim intr-un singur vas .

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare…

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 2 conserve de 400 g rosii decojite taiate cuburi
  • 1 tija telina apio
  • 5 ardei grasi mari
  • o ceapa
  • 1 morcov mare
  • sare si piper
  • ulei de masline pt.prajit
  • o crenguta cimbru proaspat
  • o crenguta salvie
  • cateva frunze de telina
  • o lingurita vegeta (optional)

Intr-o tigaie incapatoare punem putin ulei de masline si o incalzim usor…Pulpele de pui le spalam , le uscam cu un prosop de hartie si le asezonam cu sare si piper , dupa care le asezam in tigaie si le rumenim pe ambele parti . Dupa ce sunt facute ,le scoatem pe o farfurie . Ceapa o taiem marunt si o adaugam in tigaie , dupa care urmeaza sa adugam morcovul razuit , ardeii taiati juliene , tija de telina taiata si gatim acoperit  pana se inmoaie bine legumele  adaugand cate putina apa daca este necesar .

Dupa ce sunt facute legumele adaugam rosiile decojite si asezonam cu sare , piper si ierburile aromate , apoi adaugam si pulpele de pui si mai lasam pe foc 5 min.

Pofta buna si Gatiti cu pasiune!

 

1 COMMENT

One thought on : Pui cu legume

  • cris
    June 11, 2017 at 12:42 pm

    Nu am cuvinte .Delicios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *