9 June, 2017
Pui cu legume
Comments : 1 Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 35 min
- Pentru : 6 persoane
O mancare usoara , de vara si nu numai , pe care o pregatim intr-un singur vas .
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare…
- 6 pulpe superioare de pui
- 2 conserve de 400 g rosii decojite taiate cuburi
- 1 tija telina apio
- 5 ardei grasi mari
- o ceapa
- 1 morcov mare
- sare si piper
- ulei de masline pt.prajit
- o crenguta cimbru proaspat
- o crenguta salvie
- cateva frunze de telina
- o lingurita vegeta (optional)
Intr-o tigaie incapatoare punem putin ulei de masline si o incalzim usor…Pulpele de pui le spalam , le uscam cu un prosop de hartie si le asezonam cu sare si piper , dupa care le asezam in tigaie si le rumenim pe ambele parti . Dupa ce sunt facute ,le scoatem pe o farfurie . Ceapa o taiem marunt si o adaugam in tigaie , dupa care urmeaza sa adugam morcovul razuit , ardeii taiati juliene , tija de telina taiata si gatim acoperit pana se inmoaie bine legumele adaugand cate putina apa daca este necesar .
Dupa ce sunt facute legumele adaugam rosiile decojite si asezonam cu sare , piper si ierburile aromate , apoi adaugam si pulpele de pui si mai lasam pe foc 5 min.
Pofta buna si Gatiti cu pasiune!
One thought on : Pui cu legume
Nu am cuvinte .Delicios.