9 June, 2017
Chec cu fulgi de migdale
Comments : 1 Posted in : Prajituri/ Torturi, Torturi on by : Flory Kitchen
- Timp de preparare : 1 h
Un chec foarte pufos si desigur si gustos , tocmai bun sa insoteasca o cafea….
Sa prezentam ingredientele si modul de preparare
- 12 oua
- 12 linguri zahar
- 10 linguri ulei
- 12 linguri faina
- 3 linguri cacao
- 1 esenta vanilie
- 1 plic zahar vanilat
- 5 linguri fulgi de migdale
Tapetam cu hartie de copt doua forme de chec obisnuite si preincalzim cuptorul la 180 grade C
Separam ouale si mixam albusul spuma cu zaharul . Galbenusurile le amestecam cu un praf de sare si adaugam uleiul si esenta , dupa care il adaugam peste spuma de albus . Amestecam cu grija si apoi incorporam treptat faina cernuta .
1/3 din aluatul obtinut il turnam in cele doua forme , iar in 1/4 ramas incorporam cacaoa care o repartizam peste aluatul simplu , marmorandu-l . presaram deasupra fulgii de migdale si introducem checul la cuptor pentru 30 min. sau pana trece testul scobitorii…
Gatiti cu pasiune!
One thought on : Chec cu fulgi de migdale
Migdalele preferatele mele în această combinație dau un gust excelent!