Home / Prajituri/ Torturi / Chec cu fulgi de migdale
9 June, 2017

Chec cu fulgi de migdale

Comments : 1 Posted in : Prajituri/ Torturi, Torturi on by : Flory Kitchen

  •    Timp de preparare : 1 h

Un chec foarte pufos si desigur si gustos , tocmai bun sa insoteasca o cafea….

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare

  • 12 oua
  • 12 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 linguri fulgi de migdale

Tapetam cu hartie de copt doua forme de chec obisnuite si preincalzim cuptorul la 180 grade C

Separam ouale si mixam albusul spuma cu zaharul . Galbenusurile le amestecam cu un praf de sare si adaugam uleiul si esenta , dupa care il adaugam peste spuma de albus . Amestecam cu grija si apoi incorporam treptat faina cernuta .

1/3 din aluatul obtinut il turnam in cele doua forme , iar in 1/4 ramas incorporam cacaoa care o repartizam peste aluatul simplu , marmorandu-l . presaram deasupra fulgii de migdale si introducem checul la cuptor pentru 30 min. sau pana trece testul scobitorii…

Gatiti cu pasiune!

1 COMMENT

One thought on : Chec cu fulgi de migdale

  • cris
    June 11, 2017 at 12:47 pm

    Migdalele preferatele mele în această combinație dau un gust excelent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *