Home / Mancaruri / Ciuperci aromate la cuptor
5 September, 2019

Ciuperci aromate la cuptor

Posted in : Mancaruri on by : Flory Kitchen

O rețeta simpla și gustoasa pe care o putem servi ca atare sau ca și garnitura la o friptură….de ce…nu?!

Sa prezentam ingredientele și modul de preparare :

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 2-3 roșii
  • 3 căței usturoi
  • o legătură patrunjel
  • sare și piper
  • 100 g cașcaval ras
  • 50 g măsline verzi fără sâmburi
  • ulei de măsline

Curatam ciupercile și le adaugăm într-un vas de cuptor uns cu ulei. Le asezonam cu sare și piper, iar peste ele adaugăm usturoiul mărunțit, roșiile tăiate cuburi, măslinele feliate și o parte din cașcavalul răzuit.

Dam la cuptorul preîncălzit la 200 grade C pentru 30. 40 min. Apoi putem adauga restul de cașcaval și pătrunjel. Mai lăsăm la cuptor 5 min după care…putem servi!

Pofta bună și gătiți cu pasiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *