Home / Aperitive / Croissante cu spanac și ricotta
26 March, 2019

Croissante cu spanac și ricotta

Posted in : Aperitive, Paine/Patiserie on by : Flory Kitchen

O gustare potrivită în orice moment al zilei  Gustoasa și simplu de pregătit va puteți bucura împreună cu prietenii de prospețimea ei!

Să prezentam ingredientele și modul de preparare :

  • 250 g ricotta
  • 100 g spanac baby
  • 400 g aluat foietaj
  • 50 g unt
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucșoară
  • 1 ou pt.uns

Tragem puțin la tigaie spanacul în unt și ulei de măsline. Îl asezonam și îl lăsăm la răcit. Intindem aluatul și îl porționam în triunghiuri de mărimea dorită . Amestecam într-un bol ricotta și spanacul și potrivim gustul.

Pe fiecare bucata de aluat adaugam  cu o lingura compoziție de spanac și brânza și rulam dând forma unui croissant .

Le asezam pe o planeta de copt, le ungem cu ou bătut și le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 min.

Poftă bună și gătiți cu pasiune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *