Home / Retete de post / Supa cu naut – reteta de post
17 March, 2019

Supa cu naut – reteta de post

Posted in : Retete de post, Supe/ciorbe on by : Flory Kitchen

  •   : 30 min.
  • : 6-8 persoane

O supa de post, satioasa si gustoasa si foarte usor de pregatit . din ingrediente sanatoase ,ideala in perioada postului si nu numai…o puteti pregati si cu bacon in cazul in care nu o doriti de post si inlocuind apa cu supa de pui.

Indiferent de varianta supa este delicioasa datorita prospetimii si a gustului bogat !

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • o ceapa
  • 3 morcovi obisnuiti sau colorati
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • o tija apio
  • 400 g rosii cuburi din conserva
  • 800 g naut din conserva
  • foi de dafin
  • fulgi de chilli
  • sare
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 2-3 l apa sau supa dupa caz

Spalam si decojim legumele . Le taiem cubulete respectiv rondele morcovii…

Intr-o cratita adaugam ulei de masline si calim legumele adaugand si un praf de sare . Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba  cam 15 minute pana ce sunt fierte legumele . Asezonam cu 1 – 2 foi dafin si catava fulgi de chilli (optional ).

Este timpul sa adaugam rosiile si nautul . Asezonam gustul si mai lasam la foc mic 10 min. Garnisim cu patrunjel verde si ulei de masline.

Pofta buna si gatiti cu pasiune !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *