Home / Deserturi / Pască fără aluat
4 April, 2018

Pască fără aluat

Posted in : Deserturi, Rețete de Paște on by : Flory Kitchen

O rețetă tradițională ca și origine, fusion de asta dată… O combinație delicioasă între pasca tradițională cu aluat și un savuros cheese cake!

Să prezentam ingredientele și modul de preparare :

  • 700 g brânză dulce de vaci
  • 5 oua
  • 100 g smântână grasă
  • 50 g griș
  • 50 g făină
  • 130 g zahar
  • 150 g stafide
  • extract de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt cu șofran sau clasic
  • coaja rasa a unei lămâi
  • rom pt a hidrata stafidele
  • zahăr pudra pt decor

Începem prin a mixa ouăle întregi cu zahărul pana se deschid la culoare și sunt spumoase. Adăugăm brânză, smântâna și incorporam. Apoi faina cu praful de copt grisul, vanilia și coaja de lămâie . La final amestecam și stafidele înmiresmate cu rom și turnam compoziția într-o formă cu diametrul de 22 cm unsa și tapetată cu faina și sau hârtie de copt . Coacem pasca la cuptorul preincalzit la 170 grade C aproximativ 1h. După coacere lăsăm pască sa se răcească în forma, după care o putem scoate și servi!

Pofta bună și gătiți cu pasiune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *