Home / Deserturi / Cheese cake cu zmeură (fara coacere)
10 February, 2018

Cheese cake cu zmeură (fara coacere)

Posted in : Deserturi, Torturi on by : Flory Kitchen

Este un desert fara coacere si usor de pregătit. Foarte delicios, potivit in orice imprejurare ,iar preparat in forma de inima poate reprezenta o surpiza placuta pentru cei dragi !

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • 300 ml frisca frisca
  • 260 g biscuiti digestivi
  • 150 g unt moale
  • 300 g crema de branza
  • zahar vanilat
  • un plic tort-gelle
  • zmeura proaspata

Vom marunti biscuitii intr-un robot de bucatatie , peste care adaugam untul moale si amestecam in continuare . Obtinem un aluat  moale care se aduna cand il strangem in mana .

Eu am ales o forma flexibila in forma de inima,dar la fel de bine puteti folosi orice forma doriti…Asadar asezam in forma amestecul de biscuiti si formam un blat pe care il dam la rece pana ne ocupam de umplutura…

Mixam frisca peste care adaugam crema de branza si omogenizam . Zmeura spalata si uscata,o taiem in jumatati pe care le asezam pe marginea formei . Amestecul il turnam peste blatul de biscuiti si nivelam .Deasupra putem adauga zmera dupa preferinta.

Intr-un vas adaugam 200 ml apa  rece , 2-3 lg de zahar si cel vanilat, plicul de tort gelle si cu un tel amestecam bine pe foc pana incepe sa fiarba . Apoi lasam 1-2 min sa fiarba si oprim . Lasam sa se racoreasca si turnam jeleul peste prajitura , dupa care lasam la frigider 2-3 ore , apoi putem servi .

Pofta buna si gatiti cu pasiune !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *