Home / Aperitive / Snitele de pui cu sos de mustar
31 December, 2017

Snitele de pui cu sos de mustar

Posted in : Aperitive, Fripturi on by : Flory Kitchen

  •   Timp de preparare : 50 min

Aceste snitele sunt usor de pregatit si foarte gustoase ! Pot fi un aperitiv rece sau cald alaturi de o salata sau orice garnitura doriti !

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • 800 g piept de pui

Pentru panada avem nevoie de :

  • 300 ml lapte
  • 3 oua
  • sare
  • faina de grau sau orez aprox. 1 cana
  • condimente de pui
  • sos worcester- optional

Taiem pieptul de pui in fasiilate  de 1-2 cm si il condimentam . Apoi ne ocupam de panada… intr-un bol adaugam ouale intregi , sarea si laptele si amestecam bine….dupa adaugam putin sos worcester si incepem sa adaugam faina pe rand sa nu obtinem cocoloase . Trebuie sa obtinem un aluat putin mai gros fata de cel de clatite …

Incingem o tigaie in care adaugam ulei si fiecare fasie de piep o trecem prin aluat si o asezam in uleiul incins …

Prajim snitelele si le scoatem pe un prosop absorbant ….

Putem servi cu o garnitura sau o salata sau cu sosulpe care vi-l propun …

Pentru sos :

  • 4 linguri maioneza
  • 2-3 linguri mustar frantuzes cu boabe
  • zeama unei lamai

Amestecam ingredientele mai sus mentionate cu un tel si punem sosul intr-un bol alaturi de snitele !

Pofta buna si gatiti cu pasiune !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *