Home / Aperitive / Ciuperci cu cascaval
13 August, 2017

Ciuperci cu cascaval

Comments : 1 Posted in : Aperitive on by : Flory Kitchen

  •     Timp de preparare : 40 min.
  •      Pentru : 6-8 persoane

O reteta simpla si foarte usor de preparat , un aperitiv excelent in orice anotimp .

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • 1 kg ciuperci champinion
  • 250 g cascaval razuit
  • felii de rosii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei de masline

Curatam ciupercile si le indepartam piciorusul . Razuim cascavalul si taiem rosioarele felii .

Intr-o tava asezam ciupercile , stropim cu putin ulei de masline si le asezonam cu sare si piper . In fiecare palarie de ciuperca adaugam cascaval razuit si o felie de rosie , adaugam  cimbru verde si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aprox.30 min pana ce ciupercutele sunt bine facute .

Pofta buna si gatiti cu pasiune !

1 COMMENT

One thought on : Ciuperci cu cascaval

  • Cris
    September 13, 2017 at 7:23 am

    Ușor,delicios și trebuie să încercăm sigur vom fi incantati de ce va ieși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *