Home / Supe/ciorbe / Minestrone
8 July, 2017

Minestrone

Comments : 1 Posted in : Supe/ciorbe on by : Flory Kitchen

  •      Timp de preparare : 45 min.
  •       8 portii

Aceasta supa cu specific italian exceleaza prin simplitate si gust bogat de legume…in italiana numele ei se traduce prin supa lunga … Abunda de prospetimea si bogatia legumelor , poate fi usor adaptata oricarui gust…

Eu ales sa servesc minestrone intr-un dovleac , voi puteti servi dupa plac sau poate aveti o alta metoda mai originala…

Sa prezentam ingredientele si modul de preparare :

  • o ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 tije telina apio
  • 1 zuchinni
  • 2 ardei grasi diverse culori
  • 4 cartofi
  • 1/4 varza chinezeasca
  • 3 lg.orez
  • 50 g fulgi de parmezan
  • patrunjel verde
  • 200 g rosii cuburi
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • frunze oregano proaspat

Intr-o oala punem ulei de masline si calim legumele taiate, adica ceapa , morcovii , telina, cartofii , dovlecelul, cu un praf de sare . Adaugam apoi 2 l de apa sau supa si lasam sa fiarba . Cand legumele sunt fierte bine adaugam varza taiata potrivit de marunt , rosiile si asezonam gustul, mai adaugam apa daca consideram necesar . La final adaugam patrunjelul , parmezanul si oregano verde .

Pofta buna !

 

 

 

 

1 COMMENT

One thought on : Minestrone

  • cris
    July 11, 2017 at 4:15 pm

    A fost delicioasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *